A37 la SD 2011

A37 a coordonat partea de FOOD la ediţia din anul acesta a Street Delivery şi am vrea să mulţumim participanţilor noştri care au fost Băcănia Vechie, Ţara Făgăraşului, Mad Hatter’s Tea Party, Funky Salads Pin-up Muffin, Mei Mei Cupcakes, Sweets for my sweet, Amărui de ciocolată, Sisters’ Kitchen şi Bucătăria Hoinară-Răzvan Voiculescu!

Să vă spunem de toţi oamenii minunaţi care au gătit bunătăţi şi s-au dat peste cap să spună poveşti frumoase la standurile lor. Trebuie neapărat să încep cu Mad Hatter’s Tea Party care au adus o masă din povestea lui Alice fix în mijlocul parcului Grădina Icoanei, unde au dat ceai şi prăjiturele în ceainice minunate, la lumina lumânărilor şi cu un joc de cricket numai bun de încercat pe iarba parcului.

Mad Hatter’s Tea party


Mad Hatter’s Croquet


Şi cei de la Funky Salad au gătit cookies, o salată de fructe mortală şi o limonadă de cătină numai bună de băut după o tură de bici prin parc (pentru că ei au venit şi cu www.kitebike.ro şi hărţile de trasee urbane prietenoase pentru 2 roţi). Ne-a plăcut mult de Sofie, căţelul standului, care socializat cu copii şi a păzit cu străşnicie căpşunile şi frişca oferite de SD ca să ne putem murdări “fără maini”.

Kite Bike şi Sofie

Căpşuneală

La Re-generation am aflat poveşti din Roşia Montană şi am gustat plăcinte bune de la ei de acasă. Pe deasupra ne-am gândit c-ar fi o idee bună să udăm nişte oameni aşa că am pus laolaltă merele oferite de SD şi o ditamai cratiţa cu apă şi, în buna tradiţie americană, asta am făcut:

Tehnica luat de codiţă

Ce de mere!

Iar pentru că această ediţie SD a fost şi cu ploaie şi cu nori, ne-am gândit să adăugăm şi puţină făină- să crească! Aşa că am început cu atelierele de pâine de casă organizate de Băcănia Veche pentru toţi copii dispuşi să se murdărească pentru un scop nobil cum este pâinea bună şi sănătoasă.

Pâinărind

Şi dacă tot vorbim de murdărit, am continuat povestea cu făina într-o bătaie de zile mari la peretele cu grafitti. Mulţumim Băcăniei pentru cele 30 de kile de făină pe care le-am împrăştiat în cele 4 zări.

La atac!!

Făinăreală

Nici fotografii n-au scăpat!

Mai multe imagini pe  pagina noastra de facebook

Ne-a plăcut mult să ne murdărim la acest Street Delivery. Pe anul viitor!

This entry was posted in Întâmplări Mari. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>